Broker SA şi-a majorat capitalul social cu 12,3 milioane de lei

Broker SA şi-a majorat capitalul social cu 12,3 milioane de lei
Societatea clujeană de intermediere pe Bursa de Valori Bucureşti, Broker SA, şi-a majorat astăzi capitalul social cu peste 12,3 milioane de lei, în urma deciziei acţionarilor, în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) din această după-masă.

Capitalul social al societăţii a fost majorat prni emiterea unui număr suplimentar de peste 49 milioane de acţiuni, de la 72,3 milioane lei la 84,6 milioane de lei. Banii vin din profitul nerepartizat pentru anul tercut, în sumă de şase milioane de lei, din rezervele rezultate din reevaluarea activelor la valoarea justă în valoare de aproape 60.000 de lei şi din reserve constituite din profitul pentru 2007, în valoare de 6,2 milioane de lei.


"Ân fundamentarea deciziei de majorare a capitalului social au fost avute în vedere următoarele motivaţii: realizarea unui optim între asigurarea condiţiilor de dezvoltare a societăţii şi satisfacerea intereselor acţionarilor, protejarea trezoreriei societăţii, crearea unei imagini favorabile societăţii în raporturile cu alte societăţi şi cu instituţiile statului", se arată într-o informare a Broker SA remisă Bursei de Valori Bucureşti. Decizia de majorare a capitalului social a fost luată în unanimitate de acţionarii prezenţi la AGEA.

Comenteaza