Video Bosch fabrică la Cluj componente pentru bicicletele viitorului

Bosch fabrică la Cluj componente pentru bicicletele viitorului

La fabrica din parcul industrial Tetarom 3 de la Jucu se produc componente electronice pentru sistemul de propulsie E-bike, a informat conducerea unității de producție.

"În ultimii 10 ani, Bosch eBike Systems a stabilit noi standarde cu sistemele de conducere pentru biciclete electrice. eBike-urile reprezintă mai mult decât un transport rapid și ușor dintr-un punct în altul - ele reprezintă un stil de viață și de mișcare ce utilizează soluții conectate, pentru a face călătoriile și mai plăcute.

În România, Bosch produce la fabrica din Cluj componentele electronice de control pentru sistemul de propulsie eBike: unitatea de condus, bateria și sistemul de control. Astfel, cele trei componente sunt perfect combinate pentru a va oferi o experiență unică", conform conducerii Bosch România.

Grupul Bosch numără 7.800 de angajaţi în cinci entităţi din țară. În 2018, Bosch a înregistrat vânzări totale de 1,2 miliarde de euro în România. Pe lângă centrul de cercetare - dezvoltare din Cluj şi unităţile de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează o unitate de producţie de tehnologie industrială în Blaj și un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri în Timişoara.

În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor soluţii de mobilitate, bunuri de larg consum şi tehnologie pentru construcţii şi energie. O filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul în capitala ţării.

 

Comenteaza