Bosch, considerat drept cel mai bun angajator din Cluj

Bosch, considerat drept cel mai bun angajator din Cluj

Liderul global în furnizarea de tehnologii şi servicii Bosch a ieșit drept cel mai bun angajator din Cluj în topul Catalyst Solutions, realizat în urma unui sondaj în rândul salariaților.

La nivel național, Bosch ocupă poziția șapte din 100 în topul celor mai doriți angajatori realizat în 2020 de agenția specializată în soluții de recrutare, la nivel regional Catalyst Solutions în 2020, fiind al doilea cel angajator dorit din industria automotive din România.

Compania este prima opțiune pentru grupurile țintă tehnic și business din Cluj și ocupă locul doi în preferințele inginerilor și candidaților cu profil business din aria județelor Alba, Mureș, Sibiu și Hunedoara.

Conform studiului, candidații consideră Bosch o organizație care oferă oportunități profesionale provocatoare în România și în rețeaua internațională, acces la tehnologii de ultimă generație și la know-how, direct de la experții săi, pachete salariale competitive și beneficii atractive, condițiile de muncă inspiraționale.

„Încrederea pe care ne-o oferă atât angajații, cât și candidații este o componentă critică a succesului în lumea corporativă de astăzi, iar rezultatele obținute în urma studiului ne confirmă aceste lucruri”, a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch România. Grupul este prezent în țara noastră cu 8.000 de angajaţi în cinci entităţi, la Cluj, Blaj, Timișoara și București.

Studiul „Cei mai doriți angajatori” este realizat anual la nivel național, fiind un instrument de referință care își propune să măsoare nivelul de atractivitate a angajatorilor și să ofere o înțelegere a comportamentului candidaților și așteptările acestora în raport cu angajatorii locali.

Acesta identifică acele criterii prioritare care stau la baza alegerii unui angajator: recunoașterea performanței, încurajarea dezvoltării profesionale și accesul la o rețea de experți, posibilitatea de a lucra cu tehnologii de ultimă generație, stabilitatea locului de muncă, salariu și pachet de beneficii atractiv, un mediu de lucru plăcut și sigur. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 19.000 de respondenți, absolvenți de studii superioare cu profil business, IT&C, inginerie, științe sociale, medicină și farmacie.

Top 10 România

1. Continental
2. Oracle
3. Microsoft
4. Amazon
5. IBM
6. OMV Petrom
7. Bosch
8. ING
9. Vodafone
10. Renault

Sursa: Catalyst

Comenteaza