Bilete de avion mai ieftine de Paște la Tarom. Cât e reducerea pentru zborurile spre și de la Cluj

Bilete de avion mai ieftine de Paște la Tarom. Cât e reducerea pentru zborurile spre și de la Cluj
| Foto: Arhivă

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM oferă o reducere specială pentru bilete de avion cu ocazia sărbătorilor.

Compania TAROM oferă preţuri reduse către toate destinaţiile (inclusiv de la și spre Cluj-Napoca - n. red.) la biletele de avion achiziţionate în perioada 30 aprilie - 7 mai 2024.

„Prin oferta valabilă timp de opt zile, în perioada 30 aprilie - 7 mai 2024, poţi achiziţiona bilete de avion la preţuri reduse cu 20% la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus. Perioada de călătorie este ideală: 15 mai - 30 iunie (data ultimului retur), astfel că, indiferent de destinaţia pe care o alegi, nu vei avea parte de supraaglomerarea turistică din august, luna concediilor, şi vei evita şi zilele năucitor de calde din luna iulie. Tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în ofertă, iar aplicarea reducerii se face la tarif, la suma rezultată adăugându-se taxele aferente", transmit reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Oferta se aplică pe rute interne şi rute între România şi destinaţii externe, doar pe cursele operate de compania TAROM.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Comenteaza