Banca Transilvania a introdus un program de gestionare a angajaților

Banca Transilvania a introdus un program de gestionare a angajaților

Banca Transilvania (BT) Cluj a derulat un program oferit de germanii de la SAP prin case se  monitorizează sănătatea psihică și fizică a angajaților.

”Chestionarul aplicat ne-a ajutat să înțelegem percepția colegilor noștri privind acțiunile întreprinse de BT în perioada stării de urgență. Analizând răspunsurile colectate, am primit informații despre starea emoțională a colegilor, cum au fost percepute măsurile de protecție și modul în care BT a comunicat în toată această perioadă.

Toate informațiile obținute ne-au ajutat să înțelegem eventualele dificultăți cu care s-au confruntat colegii noștri, astfel încât să ne calibrăm deciziile și să implementăm cele mai potrive soluții pentru perioada următoare”, a subliniat Nevenca Doca, director în cadrul BT.

Printre companiile din țară care au implementat sondajul SAP se mai numără McDonald’s, Rinf Tech și HAI Extrusion. Acesta reprezintă o modalitate prin care companiile pot lua cele mai potrivite decizii asupra momentului și acțiunilor necesare redeschiderii spațiilor de lucru și reintegrarea angajaților în noul normal.

SAP, lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri, are 437.000 de clienți în 180 de țări. În 2011, a deschis în România cel mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, ce deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, prin 714 de angajați.

Comenteaza