ALERTĂ alimentară! Produs contaminat cu o micotoxină, retras de la vânzare: provoacă greață, vărsături și indigestie

ALERTĂ alimentară! Produs contaminat cu o micotoxină, retras de la vânzare: provoacă greață, vărsături și indigestie

Produsul a fost retras de la vânzare, iar persoanele care l-au achiziționat sunt atenționate să nu îl consume, ci să îl aducă înapoi în locul din care l-au achiziționat.

ANSVSA anunță că Lidl România a decis retragerea unui produs care este contaminat cu patulină. Patulina (micotoxina) este o substanță produsă de mucegaiuri care dăunează sănătății si care poate duce la greață, vărsături și
indigestie. 

Este vorba despre "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL". ALERTĂ alimentară! Produs contaminat cu o micotoxină, retras de la vânzare: provoacă greață, vărsături și indigestie

"Prin urmare, clienții nu trebuie să consume, sub nicio forma, produsul vizat de această rechemare. Produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL" sortimentul cu fructe roșii, a fost vândut de Lidl ROMANIA.Lidl România a reacționat imediat și a retras produsul afectat de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului, va fi, desigur, returnată, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Numai produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” sortimentul cu fructe roșii cu data de expirare 12.03.2024 este afectat de retragerea producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Alte produse ale producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG vândute deLidl ROMANIA nu sunt afectate de rechemare.

Molkerei Gropper GmbH & Co. KG își cere scuze pentru neplăcerile cauzate", se arată în anunțul Lidl România.

Comenteaza