Agricultorii clujeni vor depozit zonal de cereale

Agricultorii clujeni vor depozit zonal de cereale
Realizarea de depozite pentru colectarea produselor agricultorilor din judeţul Cluj, dar şi înlesnirea asocierii acestora în vederea atragerii de fonduri europene, sunt două din principalele obiective ale sindicatului agricultorilor care va fi înfiinţat în judeţ.
Structura sindicală va fi afiliată la Federaţia Naţională Agrostar a sindicatelor din domeniul agro-alimentar.

„Vrem să ne lipim de cineva care să ne sprijine, să ne ajute să ne organizăm. La noi în zonă se produc cartofi, lapte. Ne-am dori să se realizeze un depozit de cartofi, unde să ne putem vinde produsele la un preţ rezonabil. Vrem de asemenea să mergem să vedem cum s-au organizat alţii, care o duc mai bine decât noi”, a precizat Alexandru Crişan, un agircultor din zona Călăţele-Râşca, membru al comitetului de iniţiativă al sindicatului agricultorilor din judeţul Cluj.

Anunţul de înfiinţare al sindicatului, care are un comitet de iniţiativă de aproximativ 15 membri, a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi la Biroul Parlamentar al deputatului Mircia Giurgiu. La conferinţă a participat şi preşedintele Agrostar, Ştefan Niculae.
Comenteaza