247 de locuri de muncă în străinătate. Ce meserii se caută

247 de locuri de muncă în străinătate. Ce meserii se caută
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă prin intermediul reţelei EURES România 247 de locuri de muncă vacante.

Cele mia multe dintre ele sunt în Germania, unde se caută 50 de asistenţi medicali generalişti, 15 factori poştali şi un mecanic echipamente pneumatice si hidraulice.

Republica Cehă oferă, la rândul ei, 61 de locuri de muncă, dintre care 50 sunt pentru lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), 10 lpentru ucrători în prelucrarea lemnului şi unul pentru analist suport software.

În Suedia se caută 20 femei de serviciu, 15 vopsitori auto şi 10 mecanici auto, Olanda vrea să găsească 20 de culegători de căpşuni, doi operatori chimişti, doi strungari, doi sudori MIG/MAG, un tehnician mecanic-operator NDT, un operator CNC şi un sudor TIG, în timp ce în Marea Britanie este nevoie de 20 îngrijitori persoane, un infirmier şi un asistent medical.

Totodată, Irlanda caută 10 culegători de ciuperci, Austria doi software developeri, un inginer software în asamblare finală, un inginer software în automatizarea forţei de vânzare şi un inginer electronist în industria auto, iar Norvegia doi bucătari preparate indiene, un specialist în departamentul reţele, un doctorand în simulare de proces şi tehnologii de învăţare şi un doctorand în predicţia duratei de viaţă a structurilor din beton existente.

Nu în ultimul rând, în Spania sunt disponibile două posturi de operatori în industria artei grafice la maşini de etichetare, în timp ce Franţa are nevoie de un dezvoltator PLM, iar Danemarca de un medic specialist în patologie chirurgicală.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional sau se pot prezenta la sediul AJOFM unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comenteaza