Foto Două americance, încântate de ce au găsit la Cluj. Din scara blocului, până la langoşii din centru: "E grozav!", au postat pe TikTok

"Janna Damigeana" şi-a plimbat prietena de peste ocean prin Cluj-Napoca. Prezentarea postată pe Tik Tok a început din scara blocului şi a continuat până în Piaţa Mărăşti, Unirii, Muzeului, etc.  

Poreclită "Janna Damigeana", americanca stabilită în România este celebră pe TikTok, acolo unde publică filmulețe în care documentează experiența sa în țara noastră.   

Janna a primit recent vizita unei prietene de peste Ocean, iar cele două s-au filmat prin Cluj-Napoca în prima zi de explorare, dar au ajuns până la Tarniţa.

"Surpriză! Prietena mea din America a sosit aseară să mă viziteze. Ea este Becky. Sunt atât de entuziasmată. Ea va sta aici timp de șase zile și am de gând să îi arăt România. Becky, ce ești cel mai încântată să vezi în România?", a început Janna filmuleţul.

Becky a spus că vrea să vadă o zi normală în România. "În regulă, prima zi vom fi in Cluj și eu o să-i arăt câteva lucruri normale din România. Să mergem.

Aici i-am arătat lui Becky cum arată o scară și aici i-am arătat cum arată o stradă românească și apoi am dus-o la ANAF. Glumeam, am luat autobuzul și asta va fi prima noastră oprire", spune Janna, filmând semnul care indică faptul că au ajuns fix la Piața Agroalimentară Mărăști. 

Cu privire la Piața Mărăști Becky spune că "are tot ce ți-ai putea dori pentru tot restul vieții tale. Cineva ar putea să te lase aici și să trăiești. Sunt toate fructele și legumele"

Apoi cele două femei au mers la un lanț de cafenele local. Acestea au cumpărat din centrul Clujului şi plăcinte tradiționale, cunoscute și cu numele de langoși, care i s-au părut delicioase lui Becky. Ulterior, au mers la lacul Tarnița, unde s-au distrat pe lac cu hydro-caiacul.

"Da, nu e chiar o activitate zilnică, dar am venit la Tarnița, am mers cu caiacul, am mers cu bicicleta pe apă. E cea mai frumoasă zi din lume. Este un moment atât de frumos pentru a veni la Tarnița", spune Janna.

Ziua au încheiat-o în centrul Clujului, în Piaţa Matei Corvin şi Piaţa Muzeului. "Aici suntem în centrul orașului Cluj cu statuia lui Matei Corvin și am intrat în biserică și a fost foarte impresionată și a fost foarte frumos să privim oamenii (...) E doar prima zi", a mai transmis Janna încântată de zâmbetul prietenei sale.

Sursa foto: captura - https://www.tiktok.com/@jannadamigeana/video/7215526643786468613

Comenteaza