Viţa de Vie vine la Festivalul Miraje, care se desfăşoară joi şi vineri la Cluj

Viţa de Vie vine la Festivalul Miraje, care se desfăşoară joi şi vineri la Cluj
Cunoscuta formaţie Viţa de Vie va urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca la cea de-a şasea ediţie a Festivalului Miraje, care se desfăşoară între 23-24 mai, dedicat tinerilor cu dizabilităţi.

"10 trupe de teatru, muzică și dans, formate din tineri cu dizabilități de la liceele de profil din țară urcă pe scena Mirajelor din Cluj alături de artiști consacrați pentru a demonstra că arta nu are limite și că orice obstacol poate fi depăsit cu ajutorul talentului, al muncii și al pasiunii", precizează organizatorii Festivalului Miraje, într-un comunicat transmis presei.

Pe lângă tinerii artişti pe scenă vor urca şi cunoscuta formaţie Viţa de Vie, respectiv copiii de la şcoala muzicală The Beat.

"Pentru spectatori Mirajele sunt o un exercițiu de schimbare a perspectivei și un prilej de a înțelege că putem cu toții mai mult decât se crede. Pentru Cluj-Napoca festivalul este deja un eveniment de tradiție, o sărbătoare cu totul specială a artei și a culturii", mai arată organizatorii.

Evenimentul se desfăşoară joi şi vineri, între orele 18-21. Intrarea este liberă.

Comenteaza