Veste bună! Tarife neschimbate la două instituții de cultură ale CJ Cluj în 2023

Veste bună! Tarife neschimbate la două instituții de cultură ale CJ Cluj în 2023

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat două proiecte de hotărâre privind avizarea taxelor și tarifelor pentru serviciile prestate utilizatorilor de către Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga” Cluj, dar și pentru spectacolele susținute de Teatrul de Păpuși ,,Puck”.

Acestea propun ca tarifele pentru anul 2023 să rămână neschimbate, la nivelul celor stabilite pentru anul precedent, atât în ceea ce privește activitățile Teatrului, cât și ale Bibliotecii.

„Dorim, în continuare, să facilităm accesul la cultură și cunoaștere, astfel că această măsură vine în sprijinul celor ce se adresează instituțiilor noastre de profil. Scopul este acela de a oferi servicii unui public cât mai numeros, având convingerea că dezvoltarea societății depinde în mod decisiv de nivelul de cultură al membrilor săi”, a afirmat șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Tarifele și taxele practicate de fiecare dintre cele două instituții în parte sunt disponibile și pot fi consultate pe paginile web oficiale ale acestora.

Comenteaza