Un tânăr artist școlit la Cluj a expus la Hollywood

Un tânăr artist școlit la Cluj a expus la Hollywood

La numai 25 de ani, Constantin Botezat, absolvent al Universității de Artă și Design (UAD) Cluj-Napoca a reușit să își expună lucrările la galerii din Los Angeles, New York, Londra sau Lisabona.

Pe parcursul anilor 2019-2020, el și-a desfășurat activitățile artistice în Londra, unde a ajuns prin intermediul programului Erasmus. Tânărul și-a expus lucrările în cadrul mai multor instituții, astfel organizând 12 expoziții de artă.

Fiecare dintre expozițiile sale sunt strâns de legate de evenimente de caritate, promovarea culturii românești și a Republicii Moldova, de unde provine, dezvoltarea spiritului de echipa dintre artiștii internaționali și susținerea comunității creative. Majoritatea lucrărilor reprezintă locuri pitorești din cele două țări.

Artistul și-a expus lucrările în creion și picturile în ulei. Marea Britanie este ce-a de a șasea țară în care pictorul de 25 de ani își desfășoară activitățile artistice. El susține că din cauza pandemiei proiectele sale din Asia au fost anulate, dar tânărul artist va reveni la ele pe parcursul anului următor.

Comenteaza