Foto Ultima zi de WonderPuck, în centrul Clujului. VEZI programul

WonderPuck aduce magia poveştilor pentru copii în centrul Clujului.

Cea de-a treia zi de WonderPuck 2020 ( duminică, 13 septembrie) va începe în Piața Unirii cu spectacolul itinerant „Gigalateea”, de la ora 10. De la ora 10.30 pe scena din zonă este programat spectacolul „Pisicile nearistocrate”, prezentat de Teatrul „Arlechino” din Brașov.  Momentele interactive „Sirena” și „Aeronava cu baloane” vor înveseli piața de la ora 16.30, pentru ca de la 17 să urce pe scenă artiștii albaiulieni de la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, cu spectacolul „O poveste din lumea păpușilor”. Păpușile gigant vor veni iar în mijlocul copiilor de la ora 19.30, iar de la ora 20 este programat din nou spectacolul „Pisicile nearistocrate”.

În curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca ultima zi a celei de-a patra ediții WonderPuck va începe de la ora 11, cu spectacolul „Anotimpurile”, susținut de AnimArt. De la 12.30 va începe spectacolul „Capra cu trei iezi”, al Teatrului de Păpuși „Spiriduș” din Satu Mare. De la ora 17, la intrarea în muzeu va fi prezentă statuia vivantă Fairy Queen, pentru ca de la 17.30 să înceapă „Scufița Roșie urbană”, spectacol susținut de Teatrul pe Roți din Arad. De asemenea, de la ora 19, spectatorii vor fi întâmpinați la intrarea în muzeu cu momentul „Ritual” al celor de la Pukima, iar la 19.30 va fi susținut spectacolul „Tărâmul de mijloc”, prezentat de artiștii de la MiniReactor. La final, de la ora 21, în curtea muzeului clujean va fi proiectat filmul de animație „Hugo și dragonul”, cu Philippe Baylaucq și Jacqueline Barrette, în colaborare cu actorii păpușari ai Teatrului din Montreal din Canada.

 Evenimentul se va desfășura în condiții de maximă siguranță pentru întreaga familie și locurile vor fi limitate.

Accesul la toate evenimentele WonderPuck 2020 se va face pe baza rezervării de bilete cu valoare zero, pe site-ul WonderPuck, accesând următorul link: https://www.wonderpuck.eu/program-wonderpuck/. Numărul maxim de spectatori la un spectacol va fi de 300 în Piața Unirii, 70 în curtea Muzeului de Artă, iar în cea a Muzeului de Istorie de 50 de spectatori.

Participarea la evenimentele din cadrul Festivalului stradal WonderPuck 2020 presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea legislației în vigoare la data evenimentelor.

 

Piața Unirii
10.00 GIGALATEEA (30') + PISICILE NEARISTOCRATE
16.30 AERONAVA CU BALOANE + SIRENA (30') + 17.00 0 POVESTE DIN LUMEA PAPUȘILOR
19.30 PAPUȘI GIGANT + PISICILE NEARISTOCRATE

Curtea Muzeului de Artă
11.00 ANOTIMPURILE
12.30 CAPRA CU TREI IEZI
17.00 FAIRY QUEEN + SCUFITA ROflE URBANA
19.00 RITUAL + TĂRÂMUL DE MIJLOC
21:00 HUGO ȘI DRAGONUL - film de animație

 
Comenteaza