TIFF caută voluntari: Hai în echipă pentru o experiență de vară cum nu mai există alta!

TIFF caută voluntari: Hai în echipă pentru o experiență de vară cum nu mai există alta!
| Foto: TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) caută voluntari pentru ediția din acest an, care va avea loc la Cluj-Napoca între 9 și 18 iunie. Înscrierile sunt deschise până în 15 mai.

"De peste 22 de ani, echipa de voluntari a Festivalului Internațional de Film Transilvania se află în centrul evenimentului, fiind esențială pentru cele 10 zile care transformă Clujul într-un oraș al filmului. Mii de tineri au fost voluntari la TIFF de-a lungul anilor, o bună parte dintre ei lucrând azi în industria cinematografică sau în echipa de organizare TIFF.

În 2023, TIFF va avea loc la Cluj-Napoca între 9 și 18 iunie. Hai în echipa de voluntari pentru o experiență de vară cum nu mai există alta", transmit organizatorii.

Înscrierile încep în martie și se pot face până în data de 15 mai: "Dacă vrei să vezi cum e în organizarea celui mai mare festival de film din România, acum e momentul. Mai mulți dintre noi, care suntem acum parte din echipa permanentă TIFF, am început ca și voluntari. Go team!"

Formularul de înscriere se completează pe site-ul festivalului, iar detalii despre rolurile voluntarilor pot fi găsite AICI. Cei care doresc să intre în echipa de voluntari trebuie să se fi născut înainte de 1 iunie 2007, să fie persoane binevoitoare, atente la detalii, responsabile, implicate, descurcărețe și să aibă cazare asigurată la Cluj-Napoca în perioada 9 - 18 iunie 2023.

 

Comenteaza