Spectacol-eveniment la Cluj, cu un laureat al premiului Nobel în sală

Spectacol-eveniment la Cluj, cu un laureat al premiului Nobel în sală
Spectacol-eveniment la Teatrul Naţional din Cluj, cu participarea scriitorului Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel.


Spectacolul-eveniment "O mie şi una de nopţi", de Llosa, e programat în 19 mai la ora 19, într-o traducere în limba română de Luminiţa Voina-Răuţ şi în regia Andreei Andreea Iacob.

Evenimentul se va bucura de prezenţa în sală a autorului, scriitorul peruan Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel.

Distribuţia spectacolului este compusă din actorii Ramona Dumitrean şi Matei Rotaru, iar mixajul video şi de sunet este realizat cu echipa „Fox in the Box": József Iszlai (sound design) şi Melinda Kádár, Zsolt Hátszegi, András Ferenczy (video design şi video mix).

Llosa vine la Cluj pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii "Babeş-Bolyai", în 20 mai, iar în 21 mai acestga are programată o prelegere alături de Gabriel Liiceanu, la Facultatea de Litere de la UBB.

Llosa nu este străin de scena teatrală: a debutat în urmă cu şase ani,  la vârsta de 72 de ani, iar de atunci apare regulat pe afişele teatrelor din Spania.

Comenteaza