"Serile de vară clujene" dau viaţă parcului de la Iulius Mall

Clujenii ce aleg ca loc de promenadă, în acest sfârşit de săptămână, parcul de lângă mallul din Gheorgheni, cea mai nouă locaţie a "Serilor de vară clujene" vor avea ocazia să asiste, printre altele, la recitaluri de harpă, pian şi operă, reprezentaţii de balet şi de dans sportiv.

Vineri, de la ora 20.00, clujenii vor putea asista la recitalul de harpă oferit de Emma Raţiu, programul serii culturale în aer liber continuând cu reprezentaţii muzicale oferite de Cvartetul Operafil, Caffe Concert cu Raluca şi Arpi şi Ad Libitum Voices.

Pentru seara de sâmbătă, tot de la ora 20.00, este pregătit un spectacol antrenant de dans sportiv, susţinut de doi tineri talentaţi, Mircea şi Andreea. Pe scena din parc vor mai urca Nuages Quartet şi trupa de Balet Transilvania - Fundaţia Culturală „Simona Noja". Seara va fi încheiată cu recitalurile de pian şi operă, oferite de Olga Bordaş şi de soliştii Alexandra Hordoan, Eva Iordan, Petre Burcă şi Alin Dan Rusu.

Spectacolele fac parte din programul celei de-a IV-a ediţii a evenimentului „Seri de vară clujene", care are loc în această lună. În fiecare zi de vineri şi sâmbătă din august, clujenii sunt invitaţi să participe, în diferite locaţii din oraş, la o serie de manifestări cultural-artistice.

Comenteaza