Mickey Rourke este în România. Vedeta americană filmează în Oradea

Mickey Rourke este în România. Vedeta americană filmează în Oradea
| Foto: ebihoreanul.ro

Mickey Rourke este în Oradea unde participă la filmările peliculei "21 de rubini". Actorul a anunțat că se află în țara lui Ilie Năstase, pe care speră să-l cunoască.

Actorul american Mickey Rourke este în Oradea, unde au început filmările pentru producția „21 de rubini”, regizată de preotul orădean Ciprian Mega.

Starul de cinema a anunțat și pe pagina de Instagram că se află în România, „țara lui Ilie Năstase”.

„Acum că lucrez în țara lui Ilie Năstase, sper că noi doi vom apuca să ne vedem. Ultima oară când am fost în România am avut niște seri grozave în oraș împreună. Îl respect foarte mult ca pe un fost campion. Obișnuiam să mă bucur când îl vedeam jucând, mai ales când se enerva și nu știai ce va face. Sper că totul merge bine în viața ta și sper că vom apuca să ne vedem”, a scris Mickey Rourke.

În „21 de rubini”, Mickey Rourke interpretează rolul lui Mickey Mandovanis, secretar de stat al SUA, iar Elisabetta Pellini pe cel al reprezentantei Comisiei Europene, Nicoletta Delalachiessa. Anthony Delon joacă rolul rusului Yuri, prietenul eroinei principale, procuroarea Nina, nominalizată la funcţia de procuror general al României și interpretată de Corina Moise.

În vârstă de 70 de ani și cu un palmares impresionant, faimosul actor american Mickey Rourke și-a făcut apariția marți seară în centrul Oradiei pentru filmările de la Sinagoga Sion ale producției. Rourke a mai filmat tot marți și la restaurantul Corsarul din Cetatea Oradea, conform ebihoreanul.ro.

În pelicula care se filmează la Oradea vor mai apărea staruri internaționale precum Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dar și actori români cum ar fi Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

"Mă bucur de timpul petrecut în România, oamenii din această țară sunt grozavi, e plăcut să fiu într-un loc în care toată lumea este fericită și amabilă, a fost o experiență grozavă, abia aștept să mă întorc din nou aici. Cu voia lui Dumnezeu! Mickey, Dima și copiii", a scris Mickey Rourke, miercuri, pe Instagram.

Mickey Rourke este în România. Vedeta americană filmează în Oradea

 

Comenteaza