La Teatrul Puck plouă cu spectacole în limba maghiară. Programul lunii ianuarie

La Teatrul Puck plouă cu spectacole în limba maghiară. Programul lunii ianuarie
Teatrul de Păpuşi Puck le-a pregătit clujenilor în prima lună din 2015 şapte spectacole. Patru dintre ele sunt în limba maghiară.

Actorii teatrului vor ieşi pentru prima dată în acest an în faţa publicului în data de 10 ianuarie, când vor aduce un "cadou". Mai precis, vor pune în scenă spectacolul în limba maghiară "Ajándék", scris de Vadas-Demeter şi regizat de Vadas László.

Vor reveni în faţa reflectoarelor în ziua următoare, pentru a le prezenta clujenlor povestea "Crăiesei Zăpezii", după H.Ch. Andersen, în scenariul şi regia lui Traian Savinescu.

Sâmbăta următoare, în data de 17 ianuarie, este rândul unei alte reprezentaţii în limba maghiară, "11Micimackó" (Ursuleţul Winnie Pooh), de A.A.Milne, montată de Kovács Ildikó. În continuare, duminică pasionaţii teatrului de păpuşi vor putea asista la premiera spectacolului "Povestea Şeherezadei", scrisă şi regizată de acelaşi Traian Savinescu.

Pe sfârşitul lunii, în penultima zi de sâmbătă, urmează să fie prezentată cea de-a treia piesă în maghiară, "Ördögverő jóbarátok" (Fârtaţii şi dracii), în regia lui Kovács Ildikó. Ultima duminică din ianuarie aduce şi ultimul spectacol în limba română, clasica poveste a Fraţilor Grimm, "Albă ca Zăpada", pusă în scenă de Decebal Marin.

La final, vizitatorii Teatrului Puck vor putea urmări în 31 ianuarie prestaţia protagoniştilor din "Tornyocska" (Trenuleţul), o poveste în limba maghiară montată de Jakab Ildikó.

Spectacolele ce vor avea loc în zilele de sâmbătă vor începe la ora 11:00, în timp ce cele de duminică se vor bucura de două reprezentaţii, de la 11:00 şi de la 12:30.

Comenteaza