Insomnia a devenit BISTRO, cu meniuri personalizate pentru artiști, de un bucătar indian

Insomnia a devenit BISTRO, cu meniuri personalizate pentru artiști, de un bucătar indian

Recent a avut loc relansarea celei mai longevive cafenele din Cluj, Insomnia, care a devenit Insomnia Cafe & Bistro. Meniurile sunt personalizate pentru actori, artiști, muzicieni, etc. 

''Odată cu deschiderea bucătăriei, ne-am gândit la cei pentru care acest local a luat, de fapt naștere, și anume, artiștii. Astfel, au fost concepute meniuri personalizate pentru actori, scriitori, muzicieni și artiști plastici'', a declarat Tünde Márkos, proprietara localului.

La bistro se poate comanda de la supe, la pizza și chiar și mâncare indiană.  „A fost să fie să angajez un bucătar din Nordul Indiei, și am zis că de ce să nu profit? Am adăugat mâncarea indiană în meniu. Insomnia a fost mereu un loc de întâlnire al diferitelor culturi și va rămâne în continuare. Aceste schimbări nu anulează esența localului. Va rămâne în continuare locul preferat de întâlnire al artiștilor, însă acum este cu un twist. Ne propunem să organizăm și evenimente, cât mai diversificate, pentru ca orice clujean, indiferent de preferințele sale, să se poată simți acasă la noi”, a mai spus Tünde Márkos.

Cei care au realizat picturile de pe pereți noului bistro sunt : în interior Cătălina Milea, Oana Cervinski, Cristina Kiki, Vlad Paraschiv, Krisztina Borbala Balogh, casa scării Bianca Pouetch, Mihai Nutu, iar pe terasă au pictat Raw Cocu și Kero Zen, iar tot ce e realizat din lemn laudă mâna sculptorului Bandi David Daniel. ''Fiecare pictură transmite un mesaj, iar în fiecare încăpere trăiești o stare, un sentiment, iar cel mai important este într-un local cum te simți și cum este comunitatea de acolo''.

Comenteaza