DJ-ii laudă Untoldul pe rețelele de socializare. Au lăsat comentarii și artiștii prezenți la edițiile trecute

DJ-ii laudă Untoldul pe rețelele de socializare. Au lăsat comentarii și artiștii prezenți la edițiile trecute


DJ-ii laudă Untoldul pe rețelele de socializare. Peste 420.000 de oameni au participat la ediția 2023 a festivalului din Cluj-Napoca. 

La cea de a opta ediție a UNTOLD 2023, Martin Garrix a fost așteptat pe Cluj Arena de zeci de mii de fani. Olandezul, care umple stadioane și lansează piese pe bandă rulantă, a revenit în România după șapte ani. Martin Garrix a scris pe instagram: ''Romania you have my heart. thank you @untoldfestival for the incredible energy!'' (n.red. România, ai inima mea. Mulțumesc Untold pentru energia incredibilă). Tiesto i-a răspuns: ''The Romanians know how to party!'' (românii știu să petreacă). A urmat comentariul lui Hardwell: ''Love UNTOLD festival'' (Iubesc Untold).

Și David Guetta a lăudat festivalul clujean: ''UNTOLD has definitely become one of the best festivals in the world!!!! I see the festival growing and evolving year after year, it’s impressive. Thanks again for the wonderful welcome''.(Untold a devenit unul din cele mai bune festivaluri din lume). I-a răspuns Alesso: ''Definitely one of the best festivals in the world!''.  (Clar, unul din cele mai bune festivaluri din lume). 

Un alt DJ care revine an de an la Untold este Fedde le Grand: ''This was awesome!! Really can’t describe that amazing feeling it gives when playing for the @untoldfestival crowd. Thanks for having me and thanks for these pics!''. (A fost demențial. Chiar nu pot descrie ce sentiment am când mixez pentru mulțimea de la Untold. Mulțumesc pentru că m-ați primit și mulțumesc de poze). 

Untold 2023 a avut loc între 3-6 august 2023. 

Comenteaza