Video Concertele lui Andre Rieu pun Clujul pe harta lumii! Boc: „Au venit oameni din SUA, Japonia, chiar și Australia”

Concertele lui Andre Rieu pun Clujul pe harta lumii! Boc: „Au venit oameni din SUA, Japonia, chiar și Australia”

Mii de spectatori au fost deja la cele trei concerte ale lui Andre Rieu de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca unde sala a fost mereu arhiplină. Au mai rămas două seri, vineri și sâmbătă, iar așteptările sunt la fel de mari.

Celebrul violonist ANDRÉ RIEU a revenit în România pentru o serie excepțională de cinci concerte ce vor avea loc pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, între 28 februarie și 4 martie.

Succesul răsunător al artistului este demonstrat încă o dată prin faptul că biletele au fost insuficiente pentru a acoperi cererea mare a publicului. Ca atare, biletele disponibile pentru toate cele cinci concerte consecutive au fost epuizate în totalitate.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre extraordinarele concerte ale lui Andre Rieu și a spus ce impact au acestea pentru orașul de pe Someș.

Uitați-vă la minunea asta de la Polivalentă, concertele lui Andre Rieu din fiecare seară. Poți să oferi clujenilor șansa să vadă ce văd cei din Paris sau Strasbourg, un spectacol european de înaltă ținută și clasă mondială. Am fost o singură dată la spectacolul lui Andre Rieu. Mi-ar face plăcere să mai merg încă o dată. Este o mare plăcere să-l vezi pe acest mare artist al Europei.

Îl consider un artist uriaș al Europei prin tot ceea ce promovează. El promovează inclusiv aceste valori europene, integrând particularitățile naționale ale fiecărui stat într-un concert de mare ținută. Este un artist desăvârșit. Iată, că am făcut această Sală Polivalentă când mulți ne criticau, că ce nevoie are Clujul de așa ceva. Am tăcut din gură și am făcut.

Toată lumea vede acum că am avut Campionatul European de Gimnastică, de Baschet, Fed Cup, concertele lui Andre Rieu și multe altele. Putem oferi clujenilor lucruri de calitate. Să ai o sală plină 5 zile la rând este ceva de necrezut. Vin oameni din toată Transilvania, din toată țara. Mi-au spus organizatorii că sunt oameni din Europa, din SUA, din Japonia, chiar din Australia. Fanii lui Andre Rieu sunt peste tot în lume și își iau bilet unde are el concert”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Vezi AICI cum a fost în cea de-a treia seară de concert a lui Andre Rieu, unde muzicianul a fost plin de energie şi a încântat miile de spectatori care au aplaudat frenetic după fiecare interpretare a sa şi a invitaţilor lui. 

Comenteaza