Bookfest revine la Cluj! Călătoreşti gratis cu autobuzul dacă citeşti o carte

Bookfest revine la Cluj! Călătoreşti gratis cu autobuzul dacă citeşti o carte

Salonul de Carte Bookfest revine la Cluj-Napoca, între 6 şi 9 septembrie 2018, cu o ofertă ce cuprinde aproximativ 10.000 de volume, reduceri între 20 și 70%, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, cât și o gamă variată de titluri pentru toate gusturile și interesele.

Ca și în anii precedenți, evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”. Vor fi prezenți peste 20 de expozanți, cele mai importante edituri din România precum: All, Atman, Casa, Curtea Veche Publishing, Gama, Humanitas, Liga Albanezilor din România, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Polirom, Prior, Proema, Rao, Shambala, Tact, distribuitori de carte precum Okian (reprezentanți Pearson-Longman în România), dar și distribuitori de jocuri pentru copii (Happycolor) și distribuitori de muzică (Byton).

Nu în ultimul rând, vineri, 7 septembrie 2018, persoanele care citesc o carte în autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport în comun gratuit. Acest lucru se aplică doar călătorilor care citesc o carte tipărită, nu şi ebook sau audiobook.

„Cu ocazia celei de-a şaptea ediţii a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, campania de promovare a lecturii <<Cărţile pe faţă>>, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public (CTP), revine în sprijinul clujenilor iubitori de carte. Astfel, toţi cei care vor circula, vineri, cu mijloacele de transport în comun din municipiu, vor beneficia de gratuitatea călătoriilor dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai. Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei şi numai călătorilor care citesc o carte tipărită, nu şi ebook sau audiobook”, se arată într-un comunicat remis presei. 

Salonul de Carte Bookfest Cluj Napoca va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00. Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza