12 spectacole la Teatrul Puck, în cadrul programului Școala Altfel

12 spectacole la Teatrul Puck, în cadrul programului Școala Altfel
Teatrul de Păpuși Puck Cluj-Napoca va susține 12 spectacole în cadrul programului Școala Altfel.

 

Luni, 6 aprilie şi marţi, 7 aprilie, de la orele 9:30 şi 11:00, va putea fi vizionat spectacolul "Albă ca Zăpada" (după Frații Grimm, scenariul și regia Decebal Marin) în sala Auditorium Maximum, iar vineri, 10 aprilie, de la orele 09:00 și 10:15, la sediul Teatrului Puck.

Secția maghiară va juca la sediul Teatrului Puck miercuri, 8 aprilie, de la orele 10:00, spectacolul "De-aș fi eu Matia Corvinul/ Ha én lennék Mátyás király...", în regia lui Urmánczi Jenő. Despre Matia Corvinul cel Drept există foarte multe povești. Acest spectacol conține patru: asediul cetății Szabacs, de la Tibrili, nebunul regelui aflăm ce lucruri există cel mai mult pe lume, ne întâlnim cu Husarul, care e îndrăgostit, și, cu ajutorul copiiilor, îl învățăm minte pe judecătorul crunt al Clujului.

Joi, 9 aprilie de la orele 10:00 și 12:00, e programat spectacolul "Cenușăreasa/ Hamupipőke". Noua adaptare după povestea fraților Grimm, spectacolul "Cenușăreasa" este pus în scenă de Varga Ibolya. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, păpușile au fost concepute de Virgil Sfințiu, iar muzica spectacolului este compusă de Csortán Márton.

Costumele și păpușile deosebite, sceonografia inedită, jocul dinamic al actorilor, întâmplările dramatice împletite cu muzica live vor crea o experiență de neuitat atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vineri, 10 aprilie, secția maghiară se va deplasa în județul Sălaj, în localitățile Sărmășag și Șamșud, cu spectacolul "Cenușăreasa" și va susține trei reprezentații și un atelier interactiv.

Aproximativ 1.500 de spectatori sunt aşteptaţi la reprezentațiile "Puck" organizate în cadrul programului Școala Altfel.

 

Comenteaza