Un actor de la Hollywood îl va juca pe Brâncuşi în filmul „The Sculptor“

Un actor de la Hollywood îl va juca pe Brâncuşi în filmul „The Sculptor“
Un celebru actor de la Hollywood ar urma să îl interpreteze pe sculptorul român Constantin Brâncuşi în pelicula „The Sculptor”, conform regizorului Mick Davis, cel care a regizat filmul „Modigliani“, filmat în România.

Davis a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu celebrul actor Andy Garcia însoţită de mesajul: "Andy will play Brancusi in The Sculptor" (Andy îl va juca pe Brâncuşi în "Sculptorul").

Mick Davis este cunoscut publicului din România pentru filmul "Modigliani" (2004), realizat în România, peliculă în care Andy Garcia are rolul principal, al discipolului lui Brâncuşi. Filmul s-a bucurat de aprecierea critcii, dar şi a publicului, alături de nume precum Eva Herzigova, Udo Kier şi Jim Carter din distribuţia acestuia făcând parte şi numeroşi actori români.

Andy Garcia, pe numele său întreg Andrés Arturo García Menéndez este un actor american de origine cubaneză. A devenit cunoscut la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90, apărând în mai multe producții de succes, printre care Nașul: Partea a III-a, Incoruptibilii, Ocean's Eleven, Ocean's Twelve, Ocean's Thirteen, The Lost City sau When a Man Loves a Woman. Pentru rolul Vincent Mancini din Nașul: Partea a III-a a fost nominalizat la Oscar pentru categoria Cel mai bun actor în rol secundar.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza