Update Video Corp de iluminat stradal, pericol de accidente în apropierea unei creşe din Cluj-Napoca / Problemă rezolvată

Corp de iluminat stradal, pericol de accidente în apropierea unei creşe din Cluj-Napoca / Problemă rezolvată

Un cititor al ZIUA de CLUJ a trimis pe numărul de WhatsApp al redacţiei o filmare cu un corp de iluminat stradal care s-a stricat şi care transformă zona de pe str. Episcop Nicolae Ivan din Cluj-Napoca într-un pericol de accidentare sau electrocutare chiar în apropierea unei creşe. 

În zona Clujului meteorologii au transmis zilele acestea mai multe avertizări cu privire la intensificări ale vântului. În Cluj-Napoca, în apropierea unei creşe, un corp de iluminat stradal, posibil afectat de vântul puternic atârnă de un fir de cablu şi ar putea provoca un accident în caz de neatenţie a trecătorilor de pe stradă.

Un cititor al ZIUA de CLUJ trage un semnal de alarmă prin intermediul publicaţiei noastre celor care sunt în măsură să se sesizeze şi să acţioneze cu privire la corpul de iluminat stradal stricat. 

"Aveți atașată o filmare cu un corp de iluminat aproape desprins de pe un stâlp din proximitatea creșei "Vrăjitorul din Oz" din Cluj-Napoca (str. Episcop Nicolae Ivan, fostă Coastei).

Sper că veți reuși, măcar dvs., să-i treziți pe cei în drept, pentru a lua, rapid, măsuri, în vederea îndepărtării riscurilor de accidente", ne-a scris un clujean pe numărul de WhatsApp al redacţiei.

UPDATE:
Municipalitatea a acționat în cursul dimineții de 20 ianuarie pentru a rezolva problema de pe str. Episcop Nicolae Ivan din Cluj-Napoca și a anunțat, prin purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, faptul că a fost înlocuit corpul de iluminat defect. 

Comenteaza