Oameni frumoși în Apuseni: Un bărbat își licitează porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe cu opt copii

Oameni frumoși în Apuseni: Un bărbat își licitează porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe cu opt copii
| Foto: Ziarul Unirea

Un bărbat își licitează porumbeii pentru a contrui o casă unei familii nevoiașe cu opt copii care trăiesc la poalele Munților Apuseni. 

Claudiu Petruț este un tânăr din județul Alba și este pasionat de porumbei. El și-a propus să-și liciteze porumbeii pentru a ajuta o familie nevoiașă cu opt copii cu construirea unei case.

Ardeleanul a cunoscut o familie cu opt copii din orașul Zlatna care locuiesc într-o cameră cu două paturi, se încălzesc la o sobă improvizată pe care și gătesc, iar curent au de la un generator. Copilașii nu aveau jucării, hăinuțe și încălțăminte adecvate pentru timpul de afară, iar la un televizor nici nu visează, scrie ZiarulUnirea.

Claudiu a decis să-i ajute să aibă o locuință a lor și să trăiască decent. Primul pas a fost să obțină un teren pe care să construiască locuința, iar cu ajutorul Primăriei Zlatna, bărbatul a rezolvat această problemă.

”Am reușit să rezolvăm cu terenul, urmează următoarele etape pentru construirea casei familiei nevoiașă cu opt copii. Toți cei care nu sunteți indiferenți, ne puteți susține și ajuta. Domnul primar care o fost foarte deschis, încântat și surprins că dorim să construim o casă, ne ajuta și sprijină întrutotul”, a povestit tânărul pentru sursa citată.

Pentru a face rost de mai mulți bani, Claudiu a vândut la licitație mai mulți porumbei, iar în prezent are pentru licitație în jur de 80 de pui. Toată suma pe care o va strânge va fi folosită pentru achiziționarea celor necesare construcției casei.

Comenteaza