Voicu Oprean ridică clădire de birouri pe Brâncuşi. Câte etaje va avea

Voicu Oprean ridică clădire de birouri pe Brâncuşi. Câte etaje va avea
Fondatorul Voicu Oprean a ieșit la achiziții pe piața internațională | Foto: Facebook

Omul de afaceri Voicu Oprean, CEO şi fondator AROBS Transilvania Software, își construiește o clădire de birouri pe strada Constantin Brâncuși. Acesta își autorizează acest proiectul pe persoană fizică, alături de soția sa, Delia Alina.

Voicu Oprean are un proiect imobiliar pe strada Constantin Brâncuși 78-78A. În ședința de Consiliu Local de săptămâna aceasta, un punct de pe ordinea de zi îl reprezintă aprobarea planului urbanistic de detaliu (PUD) pentru acest proiect, cu un regim de înălţime S+P+5E+R. Proiectul va beneficia şi de spaţii verzi, dar şi de staţii de încărcare pentru maşini electrice. 

Propietarul casei de pe latura Estică,cu care se învecinează noul proiect, se plânge că imobilul îi va umbri curtea, însă proiectantul Trans Form îi răspune că PUD se încadrează în reglementările PUG.  Amintim că noul plan urbanistic general prevede că strada Brâncuși este de ”regenerare urbană”, așa încât pe locul proprietăților cu cel mult un etaj apar acum, unul după altul, blocuri de 5-6 etaje.

Tot pe strada Constantin Brâncuşi, la numerele 123-125 urmează să fie ridicată o clădire mixtă, cu regim de înălţime 2S+P+6E. PUD-ul va fi discutat în cadrul aceleaşi şedinţe a forului local. Beneficiară este firma clujeană S.C. Digger Contractors S.R.L. Suprafaţa pe care va ridicat imobilul are 1.238 mp, iar proiectul prevede spaţii verzi, locuri de joacă, odihnă şi sport. 

 

Comenteaza