Video VIDEO SPECTACULOS din dronă cu viitorul sediu al Academiei Naționale de Muzică din Cluj: „În așteptarea muzicii”

VIDEO SPECTACULOS din dronă cu viitorul sediu al Academiei Naționale de Muzică din Cluj: „În așteptarea muzicii”
| Foto: captură video

Lucrările la noul sediu al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, situat în cartierul Mănăștur, se apropie cu pași rapizi de finalizare.

Un clip video postat pe Youtube de către Legat De Cluj LDC cu o filmare din dronă arată stadiul lucrărilor de pe șantierul de pe strada Bucium.

După finalizarea lucrărilor, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca va deveni un adevărat ”hub” cultural și educațional ce va beneficia de: sală de spectacole cu o capacitate de 1000 de persoane, sală de orgă cu 216 de locuri, amfiteatru cu 224 de locuri, bibliotecă, săli de curs, săli de studiu individual, diferite alte săli (repetiţii, de încălzire pentru artişti, săli individuale pentru dirijor şi solist, săli de regie etc.), laboratoare, vestiare pentru artişti, spaţiu pentru depozitarea decorurilor, adăpost de protecţie civilă pentru 140 de persoane la demisolul clădirii, cămin studențesc cu 56 de camere pentru un număr de 180 de studenţi și o sală de sport.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Comenteaza