Viceprimarul Clujului, după furtuna de ieri: "Nu am stat cu mâinile în sân și am făcut investiții în canalizare"

Viceprimarul Clujului, după furtuna de ieri: "Nu am stat cu mâinile în sân și am făcut investiții în canalizare"

Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit despre străzile inundate în urma furtunii de miercuri, 24 mai 2023. 

"Nu am stat cu mâinile în sân și am făcut investiții pe zona aceasta. Vă aduceți aminte în centrul Clujului, în 2017, că pe Emil Isac, Moților, era apa de jumătate de metru. Am făcut investiții în zonă, am făcut pe strada Neagră, pe strada Ceahlău. Încă nu sunt gata, sunt lucrări complexe, am făcut și în Gheorgheni, Observatorului, Vivo, mai sunt probleme, important este să nu stea apa, să plece în 15-20 de minute", a spus Dan Tarcea, la un post de radio local. 

"Cât depsre Electrica, când sunt avarii, putem doar să sesizăm și intervenția este un rapidă. Cel mai bine ar fi să avem dicuții cu Electrica, pentru ca tot ce înseamnă rețea să fie în pământ ca să eliminăm o parte din probleme", a mai spus Tarcea. 

Ploaia torenţială de miercuri a transformat, din nou, Clujul într-o Veneţie a României. Străzile au fost adevărate râuri, iar, pe alocuri, şoferilor le-ar fi fost mai utile niște vâsle în loc de roți. Mai "spectaculos" s-a transformat parcarea de la Vivo, unde a apărut un veritabil lac.

Comenteaza