Vezi cine vrea să construiască noua pistă a aeroportului

Vezi cine vrea să construiască noua pistă a aeroportului
Un număr de şase firme sau asocieri s-au arătat interesate de construcţia primei etape din noua pistă a aeroportului din Cluj-Napoca, în lungime de 2.100 de metri. Perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat în urmă cu puţine minute. Vezi ofertele.

Cele şase firme sau consorţii care s-au arătat interesate de construcţie sunt asocierea Construcţii Napoca - Icco Systems- Geo Arc, Romstrade, Impresa Pizzarotti - Impresa Cavaleri Otallio, Constructiones Sanches Sando - Delta Antreprize de Construcţii şi Montaj 93 SRL - Drum Concept SRL, Grup 4 Instalaţii - SC Sylc Con Trans şi respectiv asocierea Cooperativa Edile Appennino cu SC Airport Management, conform vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica.


Ofertele care includ detaliile tehnice şi financiare vor fi făcute publice în această dimineaţă la ora 11. Precizăm, conform studiul de fezabilitate, lucrările au fost evaluate la 39,9 milioane de euro iar Consiliul Judeţean s-a obligat să achite costurile din bugetul propriu, eşalonat pe mai mulţi ani. Este vorba de prima etapă a proiectului care vizează construţia pistei de 3.500 de metri. Amintim, documentaţia necesară pentru licitaţie a fost achiziţionată de un număr de 56 de firme.

Comenteaza