Un teren de fotbal pentru nevăzători va fi construit la Cluj

Un teren de fotbal pentru nevăzători va fi construit la Cluj

Terenul de fotbal va fi construit pe Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice pe un teren predat de Consiliul Judeţean Cluj.

Consilierii judeţeni vor dezbate, în şedinţa de joi, 29 august, un proiect de hotărârepentru predarea unui teren de 1.144 mp situat pe Calea Dorobanţilor, numărul 31, către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice, pe bază de protocol, pentru realizarea obiectivului de investiţii „Construire bază sportivă tip 2 (nevăzători)”.

"Se propune construirea unei baze sportive- teren de fotbal pentru nevăzători, în imobilul aflat în domeniul public al Judeţului Cluj, conform extrasului de carte funciară pentru informare nr. 250761 Cluj-Napoca, imobilul având destinație de sediu pentru o unitate de învățământ special- Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca", se arată în proiectul de hotărâre.

Terenul de fotbal pentru nevăzători va avea dimensiunile suprafeței utile de evoluție de 26 x 44m și cele ale suprafeței utile de joc 20 x 40 m, iar zona de protecție perimetrală va avea lățimea de 2 m. Suprafața de joc va fi din gazon sintetic pe un strat de balast compactat, fiind delimitată cu o împrejmuire din stâlpi metalici și plasa bordurată cu înălțimea de 1,50 m pe laturile lungi și cu un gard de protecție din stâlpi metalici și plasă textile cu înălțimea de 6,00 m pe laturile scurte.

Baza sportivă va fi realizată de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice prin Compania Naţională de Investiţii, urmând să intre în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj după construire.

Comenteaza