Un clujean vrea transparenţă în atribuirea locurilor de parcare. Ce propunere are

Un clujean vrea transparenţă în atribuirea locurilor de parcare. Ce propunere are
Problema locurilor de parcare insuficiente din oraş nu mai e demult o noutate pentru cetăţeni. În condiţiile în care autorităţile sunt inundate de plângeri ale posesorilor de autoturisme deranjaţi de acest aspect, un clujean a venit cu o propunere care să remedieze această problemă spinoasă.

 

Într-un mesaj postat pe portalul de sesizări domnuleprimar.ro, el cere transparenţă în atribuirea acestor locuri de parcare. Mai exact, vrea ca municipalitatea clujeană să monitorizeze, printr-o listă alcătuită pe cartiere, cererile de distribuire a acestor locuri depuse. În acest fel, crede acesta, fiecare cetăţean va putea urmări evoluţia solicitării sale şi se va elimina veşnica suspiciune a locurilor acordate preferenţial. 

"Vă deranjez cu o propunere legată de distribuirea locurilor de parcare din Cluj-Napoca: propun să faceţi o listă pe cartiere cu înregistrările cererilor de parcare depuse şi astfel fiecare să ştie la ce să se aştepte şi să fie cât mai transparentă atribuirea acestor locuri de parcare (fiecare va vedea cum înaintează pe listă în funcţie de rezolvarea cererilor celor din faţa lui.

Dacă nu fiecare se întreabă "oare pe mine când mă caută? Uite că la vecinul i-a repartizat deja parcare"). Totodată se va elimina suspiciunile că parcarea cutare a fost dată pe "pile" sau că vecinul nu a avut cerere şi a primit parcare", a scris clujeanul. 

Propunerea sa a fost afişată miercuri, 14 aprilie, iar până în momentul publicării materialului nu a primit un răspuns. Demn de menţionat este faptul că toate cele trei sesizări depuse miercuri pe site-ul domnuleprimar.ro se referă la problema locurilor de parcare din Cluj-Napoca. 

Comenteaza