Tudor Cîrje, șoferul care a produs accidentul în care a murit studenta Gabriela Ripan, ARESTAT pentru DROGURI. Plus alți 2 interlopi

Tudor Cîrje, șoferul care a produs accidentul în care a murit studenta Gabriela Ripan, ARESTAT pentru DROGURI. Plus alți 2 interlopi

Tudor Cîrje, șoferul care a produs accidentul în care a murit studenta Gabriela Ripan, a fost arestat pentru trafic de droguri, alături de interlopul Adrian Groșan și Emil Horea Popa.

"În cauză, s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022, cei trei bănuiți ar fi procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.

La data de 6 aprilie a.c., unul dintre bănuiți a fost depistat în flagrant delict după ce ar fi comercializat aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC). În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce. În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 1,7 kg de cannabis,  342.650 de lei, 4.165 de euro, precum și alte bunuri de interes în cauză.

În cursul zilei de 7 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat un autoturism cu privire la care exista bănuiala rezonabilă că ar avea depozitate substanțe interzise la deținere. Astfel, în urma verificărilor efectuate, în interiorul autovehiculului, au fost descoperite și ridicate 26 kg de cannabis și 18 kg de substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive (3CMC). În acest context, au fost emise ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani.

Ulterior, față de cei 3 a fost dispusă măsura arestării preventive'', a transmis BCCO Cluj. 

Amintim că, în 2021, Tudor Cîrje a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare după ce, în 2019, a provicat un accident mortal, în care a pierit o studentă. Familia Gabrielei Ripan a făcut apel. Cauza este pe rol la Curtea de Apel Cluj. Cîrje a rămas fără un picior în urma accidentului.

Adrian Groșan a fost acuzat, în trecut, de tâlhărie, lipsire de libertate și violare de domiciliu pe teritoriul Ungariei.

Comenteaza