Trafic rutier ÎNCHIS circulației publice în zona trecerii de cale ferată din Bonțida până în 8 decembrie

Trafic rutier ÎNCHIS circulației publice în zona trecerii de cale ferată din Bonțida până în 8 decembrie
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Consiliul Județean Cluj a anunțat că traficul rutier în zona trecerii de cale ferată din Bonțida, pe drumul județean DJ 161 va fi închis circulației publice până în data de 8 decembrie. Se reabilitează atât drumul, cât și trecerea de cale ferată. 

În cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 161 Gădălin – Bonțida, parte a Drumului Bistriței – Lot 2, Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de modernizare a căii de rulare din zona trecerii de cale ferată din localitatea Bonțida, situată la kilometrul 16+800.

Lucrările se derulează în paralel cu cele executate de Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, de modernizare a sistemului feroviar din zona menționată, anunță CJ Cluj. 

Până la finalizarea lucrărilor de modernizare a trecerii de cale ferată, circulația se va desfășura pe o rută ocolitoare.

”În aceste condiții, începând de luni, 20 noiembrie a.c., până la terminarea lucrărilor, respectiv 8 decembrie a.c., traficul rutier se va desfășura pe următoarea rută ocolitoare:
-DN 1C (intersecție cu DJ109D) - DJ 109D (de la km 28+470 la km 31+410, până la intersecție cu DJ 161) -  DJ 161 (de la km 7+605 la km 16+800).

În ceea ce privește calea de rulare din zona trecerii de cale ferată, aceasta va fi executată din dale elastice. Menționăm că și traficul feroviar va fi restricționat, acesta desfășurându-se, alternativ, pe etape de lucrări, pe câte două dintre cele trei linii”, a mai precizat comunicatul de presă al CJ Cluj.

Comenteaza