Suspendarea lui Radu Bica, ascunsă de autorităţi VIDEO

Suspendarea lui Radu Bica, ascunsă de autorităţi VIDEO
Autorităţile s-au străduit să ascundă suspendarea lui Radu Bica din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Prefectul Florin Stamatian a emis ieri ordinul de suspendare, dar a refuzat să confirme oficial acest lucru. Documentul a fost însă înregistrat la Consiliul Judeţean.

Contactat telefonic, prefectul Florin Stamatian nu a dorit să facă nici un comentariu referitor la emiterea ordinului de suspendare a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Radu Bica, pe motiv că tocmai pleacă din ţară. Suprinzător, nici măcar purtătorul de cuvânt al instituţiei nu a primit aprobarea de a confirma public această informaţie.

Ordinul a fost emis după ce la prefectură s-a primit, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, decizia de respingere a recursului făcut de Bica la măsura arestării preventive.

"Consiliul Judeţean a înregistrat documentul transmis de către instituţia prefectului. Urmează ca în prima şedinţă consilierii întruniţi în plen să ia act de prevederile acestui document şi să dispună ce e de făcut în continuare", a spus purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Victor Popa.

Deocamdată nu a fost stabilită data viitoarei sedinţe a forului judeţean.

Reporter: Claudia Romitan
Imagine: Cristian Corpodean

Comenteaza