Stradă aproape impracticabilă, în Cluj. Se solicită modernizarea ei FOTO

Stradă aproape impracticabilă, în Cluj. Se solicită modernizarea ei FOTO
Deşi locuiesc în al doilea cel mai populat oraş din ţară, locuitorii unei străzi au parte de condiţii demne de Evul Mediu, reclamaţiile lor captând atenţia unui consilier local, care cere întreţinerea ei.

Este vorba despre strada Brăduţului, ce asigură ieşirea din capătul cartierului Andrei Mureşanu spre Calea Turzii, în zona sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Observatorului.

Zilnic, locuitorii ei sunt nevoiţi să facă slalom printre craterele din asfalt, sau, dacă merg pe jos, să sară peste bălţile uriaşe care se formează la fiecare ploaie mai puternică.

"De mai mulţi ani, strada se află într-o stare deplorabilă. Pe o porţiune de câteva sute de metri este chiar o provocare să mergi cu maşina, din cauza noroiului şi a gropilor. Uneori, iarna, devine imposibil să ieşi de pe stradă", arată consilierul. 

Prin urmare, prin intermediul unei solicitări trimise Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, el cere efectuarea de lucrări de întreţinere, pentru ca drumul să fie practicabil în timpul sezonului rece.

"Vă rog să dispuneţi cel puţin lucrări de întreţinere a străzii, până la reabilitarea acesteia, conform promisiunii pe care mi-aţi făcut-o în această primăvară, astfel ca clujenii să poată folosi în această iarnă strada", mai scrie acesta.

Comenteaza