Sensul giratoriu de la aeroport, inaugurat astăzi

Sensul giratoriu de la aeroport, inaugurat astăzi
Consiliul Judetean Cluj si Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj inugurează astăzi sensul giratoriu si a noii căi de acces în parcarea aeroportului.

Evenimentul are loc astăzi, 14 ianuarie 2014, începând cu ora 11.00, în prezenta conducerii Consiliului Judetean Cluj, a reprezentanţilor UTI Parking&Hotel Management, constructorul obiectivului, precum si ai altor reprezentanţi ai autorităţilor publice, informează Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj.

Lucrările au fost realizate de UTI în decurs de şase luni iar valoarea investiţiei a fost de 450.000 de euro.

Pentru realizarea sensului giratoriu a fost necesară efectuarea unor lucrări de infrastructură şi modificarea traseelor existente de distribuţie a energiei electrice, termice, de telecomunicaţii şi a liniilor de contact ale RATUC, urmârindu-se neperturbarea activităţii aeroportului sau afectarea confortului utilizatorilor parcării, se arată într-un comunicat UTI.

Sistemul de acces existent a fost înlocuit cu o noua soluţie de management al parcării de ultima generaţie, care contibuie semnificativ la îmbunătăţirea serviciilor şi creşterea satisfacţiei utilizatorilor prin sfera largă de aplicaţii permise.

 

Comenteaza