Semafor în piaţa 14 iulie din Grigorescu după mai multe accidente

Semafor în piaţa 14 iulie din Grigorescu după mai multe accidente
Locuitorii din zona pieţei 14 iulie din Grigorescu cer amplasarea unui semafor la intersecţia a trei străzi, din cauza frecventelor accidente din zonă, între care cel mai recent a avut loc în 13 iulie.

Locuitorii din zonă cer amplasarea unui semafor la intersecţia străzilor George Enescu, Octavian Goga şi Giuseppe Garibaldi. „În intersecţia semnalată au loc numeroase accidente soldate cu avarieri uşoare sau chiar cu pierderi de vieţi omeneşti. Ultimul accident grav soldat cu victime a fost în 13 iulie", se arată într-o sesizare pe domnuleprimar.ro.

Amintim, un tânăr de 20 de ani care conducea o motocicletă la intersecţia străzii George Enescu cu Piaţa 14 iulie a fost lovit de o maşină condusă de un bărbat, Florin B. (42 ani), care nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire la intrarea în intersecţie. Tânărul de pe motocicletă a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii au fost neputincioşi: din cauza leziunilor suferite tânărul a decedat. Accidentul a avut loc în miezul zilei, în 13 iulie.

Comenteaza