Sectorul de Autostradă Chețani – Câmpia Turzii are un nou constructor. Cui a oferit CNAIR contractul

Sectorul de Autostradă Chețani – Câmpia Turzii are un nou constructor. Cui a oferit CNAIR contractul

Sectorul de autostradă Chețani-Câmpia Turzii, care a fost abandonat și apoi s-a reziliat contractul, are un nou câștigător, care a fost anunțat luni 8 august de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Tronsonul de 15,7 km ar trebui finalizat în circa 2 ani.

”Luni, 08.08.2022, după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru “Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lot 3: Chețani – Câmpia Turzii – Relicitare”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL, cu preţul de 420.347.903,86 lei fără TVA.

Durata contractului este de 3 luni pentru perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Durata de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni. Acest tronson de autostradă are o lungime de 15,70 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a anunțat CNAIR într-un comunicat de presă. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza