Se repară drumul spre staţiunea Băişoara FOTO

Se repară drumul spre staţiunea Băişoara FOTO
Consiliul Judeţean Cluj a demarat execuţia lucrărilor de tratament dublu bituminos pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara - staţiunea Muntele Băişorii.

Este vizat un sector de drum în lungime de 18,7 km, de la kilometrul 47+350 până la kilometrul 28+650. Totodată, alături de lucrările de tratament bituminos se vor mai executa lucrări de întreţinere constând în plombări, tăieri de acostamente şi şanţuri.

„Aşa după cum am promis şi după cum clujenii pot vedea deja, este vorba despre un demers integrat, ce vizează reabilitarea în regim prioritar a drumurilor judeţene ce duc spre zonele cu un potenţial turistic ridicat.

Am convingerea că lucrările pe care le executăm asupra acestui drum vor contribui semnificativ la dezvoltarea uneia dintre cele mai importante staţiuni turistice a judeţului Cluj care cunoaşte, în fiecare an, un aflux important de turişti, atât în sezonul de vară, cât şi în cel de iarnă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările demarate pe DJ 107R Băişoara - staţiunea Muntele Băişorii se derulează în baza programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene aprobat prin hotărârea CJ Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, fiind executate exclusiv în condiţii meteo favorabile.

Totodată, calitatea acestora este în permanenţă verificată de reprezentanţi ai forului administrativ judeţean şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Comenteaza