Școală specială clujeană, reabilitată termic cu bani europeni

Școală specială clujeană, reabilitată termic cu bani europeni

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat licitația pentru lucrări de construcții și instalații în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice în clădirea Școlii Gimnaziale Speciale – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă / Integrată”, unitate de învățământ special din subordinea sa.

CJ a publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice anunțul de participare simplificat pentru achiziționarea lucrărilor ce vizează reducerea costurilor prin creșterea eficienței energetice a clădirii instituției școlare, situată pe strada București nr. 32.

Reabilitarea termică a acestei școli speciale, cu bani europeni, va contribui atât la îmbunătățirea confortului termic al grupului țintă, cât și la reducerea consumurilor anuale specifice de energie primară, implicit, la reducerea cheltuielilor cu combustibili.

Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații este de 6,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 2 iulie, ora 15:00.                                                                             

Etichete
Comenteaza