S-au finalizat lucrările pe un drum judeţean ce face legătura cu un drum naţional important FOTO

S-au finalizat lucrările pe un drum judeţean ce face legătura cu un drum naţional important FOTO
Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic şi locuitorii din zonă că lucrările de tratament dublu bituminos executate pe Drumul Judeţean (DJ) 161 Dăbâca - Luna de Jos au fost finalizate.

Lucrările au vizat un sector de drum de aproximativ 10 km, mai exact 9 km şi 850 m, de la kilometrul 28+030 până la kilometrul 18+180.

Importanţa acestor lucrări este dată de faptul că DJ 161 face joncţiunea cu Drumul Naţional (DN) 1C, context în care lucrările de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere recent finalizate vor permite locuitorilor de aici accesul mai rapid şi mai uşor către DN 1C, implicit, către oraşele importante din judeţ, Cluj-Napoca, Dej şi Gherla, fapt care va crea oportunităţi reale de dezvoltare a zonei.

„Mă bucur că am ajuns în această etapă, îndelung aşteptată de clujeni, în care începem deja să contabilizăm sectoare întregi de drumuri judeţene pe care lucrările s-au finalizat şi pe care, în consecinţă, se poate circula mult mai bine şi în condiţii de siguranţă" a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Pentru a se asigura un grad cât mai mare de durabilitate a lucrărilor şi pentru ca acestea să corespundă întru-totul normativelor din domeniu, calitatea lucrărilor a fost în mod constant verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Comenteaza