Regim special pentru caii din Floreşti. Ce reguli ar putea fi obligaţi să urmeze proprietarii lor

Regim special pentru caii din Floreşti. Ce reguli ar putea fi obligaţi să urmeze proprietarii lor
Pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de Consiliu Local a comunei Floreşti se află o serie de măsuri privind menţinerea curăţeniei stradale ce vizează cu precădere caii.

Primarul Horea Şulea va supune votului un proiect prin care proprietarii acestor patrupede ar putea fi obligaţi să îşi doteze animalele cu săculeţi speciali. Totul pentru ca drumurile din comună să nu mai fie înţesate cu balegă. 

"Joi, şedinţa de Consiliu Local. Aşa cum am promis, avem proiectul privind curăţenia stradală în ceea ce priveşte caii", a anunţat Şulea, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook. În aceeaşi şedinţă se va discuta şi despre construirea unei noi creşe, respectiv despre proiectele de reabilitare a străzilor.

"Şi mai avem începerea demersurilor pentru realizarea unei creşe. Da, da... după şcoală şi grădiniţă a venit momentul unei creşe! Plus modernizarea străzii Eroilor din comuna Florești, modernizarea drumului de acces către exploatații agricole din comuna Floreşti (drumul de legătură Nord spre Grigorescu), modernizarea căminului cultural în Tăuți", a mai specificat primarul. 

De asemenea, consilierii locali vor dezbate proiectul de extindere a rețelei publice de apă și apă uzată în localitatea Luna de Sus.

Comenteaza