Rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Cine primește mai mulți bani

Rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Cine primește mai mulți bani

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general propriu al Judeţului Cluj pe anul curent va fi supus dezbaterii și votului consilierilor județeni, în ședința ordinară de miercuri, 27 aprilie 2022.

Potrivit referetatului de aprobare, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj solicită alocarea sumei de 376.000 lei de la Ministerul Sănătății pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, pentru aparatură și echipamente medicale. 

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca solicită suplimentarea  bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 cu suma de 1.791.000 lei din venituri proprii (venituri din prestări servicii) și utilizarea lor la Titlul 71- Cheltuieli de capital. 

Filarmonica de Stat Transilvania Cluj solicită suplimentarea prevederilor bugetare din venituri proprii(donații și sponsorizări) cu suma de 9.750 lei și utilizarea lor la Titlul 20- Bunuri și servicii.

De asemenea, Teatrul de Păpuși Puck  solicită suplimentarea prevederilor bugetare din venituri proprii cu suma de 50.000 lei și utilizarea lor la Titlul 71- Cheltuieli de capital. 

Conform aceluiași referat, ărin această rectificare de buget se asigură fondurile necesare pentru gestionarea optimă a fondurilor alocate instituțiilor din domeniul sănătății, culturii și învățământ de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Comenteaza