PSD Cluj: parcul industrial Tetarom IV este pus pe butuci

PSD Cluj: parcul industrial Tetarom IV este pus pe butuci
Parcul industrial Tetarom IV, proiectat în comuna Feleacu, pe 85 ha, este o promisiune nerealizată a majorității PNL din Consiliul Județean (CJ) Cluj și a președintelui Alin Tișe, acuză PSD Cluj, printr-un comunicat de presă.

„PNL și Alin Tișe au pus pe butuci proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în campanii electorale succesive că vor construi parcul industrial în comuna Feleacu, consilierii liberali și executivul CJ Cluj refuză să finanțeze proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj.

Tetarom IV și Tetarom V sunt două proiecte fundamentale pentru dezvoltarea și bunăstarea clujenilor, proiecte care trebuie susținute fără rezerve. PSD susține extinderea și înmulțirea parcurilor industriale și spre alte localități din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educațional de excepție, universitățile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forță de muncă înalt calificată" a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

ZIUA de CLUJ a cerut un punct de vedere despre situaţia la zi a Tetarom IV de la CJ Cluj, pe care îl va publica în momentul în care îl va primi. Reamintim că în urmă cu câteva luni, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a declarat că forul judeţean are ca obiectiv finalizarea Tetarom IV în acest an.

"La Tetarom IV a fost un blocaj acolo, pentru că s-a micşorat proiectul pentru că el era pe bani europeni şi s-a renunţat la fonduri europene şi acum s-a semnat contract cu un nou constructor, s-a preluat de către bugetul judeţului, şi acum suntem în faza de reautorizare, pentru că avem nevoie de acord pentru acces la centura de ocolire", a spus atunci Alin Tişe, pentru ZIUA de CLUJ.

Comenteaza