Primarul din Huedin se plânge de bugetul prea “subțire”. Cum vor fi drămuiți banii

Primarul din Huedin se plânge de bugetul prea “subțire”.  Cum vor fi drămuiți banii
| Foto: Facebook

Mircea Moroșan a declarat că anul acesta trebuie făcute alocări pentru asfaltări și pentru schimbarea centralelor de pe rumeguș pe gaz. 

”Stăm prost cu bugetul. Sunt 34 de kilometri de conducte de gaz care au fost introduse în Huedin și 24 de kilometri de conducte de apă și canalizare, care se fac. La gaz au făcut săpături de 20 de centimetri, dar la apă canal fac și 3 - 4. Drumurile trebuie refăcute. Îi punem pe ei să le refacă, dar noi trebuie să stăm cu ochii pe ei ca poliția”, a declarat primarul din Huedin. 

Tot pentru 2021 sunt prevăzute și investiții în  asfaltarea unor străzi.  De asemenea, centralele termice cu rumeguș trebuie schimbate.

“Trebuie să facem o analiză, dacă mai merită să ținem centrala cu rumeguș în oraș. Sunt 6 instituții la care trebuie să schimbăm centralele, dacă vom avea gaz. Mai sunt și blocurile. Probabil vom avea de lucru pentru umrătorii 2 ani cu aceste investiții, care sunt mari și necesită fonduri multe”, a mai spus Mircea Moroșan.

Pentru schimbarea centralelor se va face un proiect de investiții pe doi ani, sau se va încerca accesarea unui proiect european.

 

Comenteaza