Primarul Clujului, despre "împrăştierea de substanţe care conţin COVID în oraş". "Ce să lămurim prostia, e o tâmpenie"

Primarul Clujului, despre "împrăştierea de substanţe care conţin COVID în oraş". "Ce să lămurim prostia, e o tâmpenie"

Primarul Emil Boc a comentat pe marginea videoclipului devenit viral pe reţelele de socializare, în care Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) împrăştie substanţe în oraş, despre care unii clujeni spun că sunt COVID. 

"Am trecut de faza asta. E o tâmpenie, se fac tratamente fito-sanitare în limitele prevederilor legale, anunţate din timp. Despre chestiunile astea îmi pare rău că îmi luaţi timpul să le povestesc.

Ce să lămurim prostia, nu mă puneţi că comentăm toate tâmpeniile şi aberaţiile din lume",  a declarat Boc, la un post de radio. 

Un videoclip postat pe Facebook a devenit viral. Imaginile surprind angajaţi ai RADP care stropesc străzile, iar cei care au distribuit videoclipul sunt de părere că este folosită o substanţă cu scopul de a îmbolnăvi populaţia.

Chestionaţi de realizatorul filmării, cei de la RADP spun că respectiva substanţă este un insecticid, însă persoana care filmează nu crede în această ipoteză, din moment ce în această perioadă a anului nu mai sunt insecte, scrie alephnews.ro.

Etichete
Comenteaza