Primăria Cluj-Napoca: ''Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp. Nu s-au dat amenzi''

Primăria Cluj-Napoca: ''Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp. Nu s-au dat amenzi''

Primăria Cluj-Napoca spune că lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu vor fi finalizate conform contractului, adică la început de iulie 2023. De asemenea, constructorul va remedia pe cheltuială proprie pagubele create că urmare a lucrărilor.

''Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu vor fi finalizate la termen, conform graficului stabilit (înainte de finalizarea întregului proiect „Lucrări de amenajare urbană strada Mihail Kogălniceanu, strada Universităţii şi străzile adiacente”). Constructorul a amenajat culoare pietonale pe șantier.

În ceea ce privește imobilul la care faceți referire, în urma unei expertize s-a stabilit faptul că executantul lucrărilor va remedia pe cheltuială proprie pagubele create ca urmare a lucrărilor ce se realizează pentru modernizarea străzii.

Nu au fost aplicate amenzi executantului lucrărilor'', transmite municipalitatea clujeană.

Strada Iuliu Maniu este în curs de modernizare în cadrul proiectului de reamenajare a străzii Mihail Kogălniceanu și a străzilor adiacente. Termenul de finalizare este iunie 2023. Valoarea totală a proiectului finanțat prin fonduri europene „Lucrări de amenajare urbană strada Mihail Kogălniceanu, strada Universităţii şi străzile adiacente” este de 48.721.315,94 lei - aproximativ 10 mil. Euro

VEZI SI Noroi, gropi și fără pasaje pietonale pe șantierul de pe Iuliu Maniu. Ar trebui să fie gata în vara / Afacerile de pe stradă, în pierdere.

Comenteaza