Primăria Cluj-Napoca asigură două mese pe zi pentru voluntarii SMURD în 2024

Primăria Cluj-Napoca asigură două mese pe zi pentru voluntarii SMURD în 2024

Bugetul local al Primăriei Cluj-Napoca va include fonduri pentru a asigura două mese pe zi pentru voluntarii implicati în operațiunile SMURD.

În cadrul ședinței din 9 ianuarie, consilierii locali din Cluj-Napoca vor vota proiectul ce vizează alocarea a 255.000 lei din bugetul local către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, în sprijinul activității SMURD.

Această sumă va fi destinată asigurării a două mese pe zi (prânz și cină) pentru un grup de 10 voluntari din cadrul SMURD Cluj.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca solicită sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și a Consiliului Local pentru ca și în anul 2024 SMURD să beneficieze în continuare de două mese/zi pentru 10 voluntari care activează în cadrul acestui serviciu”, se arată în referatul de aprobare a proiectului.

Cantina de Ajutor Social și Pensiune Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului local, va fi responsabilă de furnizarea meselor.

„Susținere financiară pentru SMURD de la bugetul local. 'Cine salvează o viață, salvează lumea întreagă'. Comunitatea clujeană este recunoscătoare fiecărui membru al echipajelor și voluntarilor SMURD pentru dedicarea și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi.

Eforturile lor reprezintă un exemplu pentru noi toți.  În numele clujenilor transmit încă o dată mulțumirile și aprecierea noastră profundă. Primăria continuă susținerea pentru activitatea voluntarilor SMURD Cluj.

Pe ordinea de zi a primei ședințe a Consiliului local din acest an va intra proiectul de hotărâre privind alocarea a 255.000 lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pentru Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare”, a transmis Emil Boc.

Comenteaza