Peste 300 de sancţiuni aplicate vineri de poliţiştii clujeni

Peste 300 de sancţiuni aplicate vineri de poliţiştii clujeni
Poliţiştii clujeni au aplicat vineri peste 300 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale regulilor de circulaţie pe raza judeţului Cluj. Oamenii legii au executat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor în trafic.

Peste 90 de poliţiştii rutieri au acţionat vineri, în intervalul orar 17 - 20, pentru a preveni accidentele rutiere şi au acordat nu mai puţin de 300 de sancţiuni contravenţionale şoferilor.

Cele mai multe sancţiuni aplicate de poliţiştii clujeni au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză (68) şi pentru neportul centurii de siguranţă (73), în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

Tot în cadrul acţiunii, oamenii legii au reţinut 9 permise de conducere, din care 6 pentru depăşire neregulamentară, restul pentru alte abateri şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii continuă acţiunile de prevenire şi sancţionare a acestui gen de fapte, precum şi a altor abateri rutiere, cauze generatoare ale accidentelor de circulaţie, pentru a creşte gradul de siguranţă al participanţilor la trafic.

Comenteaza